Waarom je dak ontmossen?

Als mos te lang op je dak blijft liggen, kan er redelijk wat schade ontstaan (dit zowel zichtbaar als onzichtbaar).

Mos en algen op dak
Vermijd schade
Mos en algen op dak
 • Mos en algen hechten zich aan de dakbedekking vast en maken die poreus. Daardoor kan water door de dakbedekking sijpelen en ontstaan er vochtproblemen. Onder invloed van UV-straling en zure regen kan door de jaren heen de deklaag van je dak verdwijnen. Mos en algen versnellen dit verouderingsproces aanzienlijk.
Proper dak
Mooie uitstraling
Proper dak
 • Een lelijk, vuil dak komt de uitstraling van je huis niet ten goede. Na ontmossing oogt je dak weer als nieuw en heeft je dak een langere levensduur. Ook je woning stijgt zo in waarde.

  Het begin van de lente is dé ideale moment om je dak te laten ontmossen.
Verstopte dakgoot
Helder regenwater
Verstopte dakgoot door mos en algen
 • Het vervuilde water stroomt - inclusief het mos - via regenpijpen en dakgoten in de regenput. De mossen kweken daar verder aan.

  Bij hevige regenbuien kunnen mossen loskomen en je regenafvoer verstoppen wat heel wat problemen veroorzaakt.
Investeren om te sparen

Over Groepkoper

Groepkoper wil mensen helpen om te investeren in duurzame producten. In tijden waarin spaargeld nauwelijks opbrengt, is elke duurzame investering een slimme investering. Wij geloven in investeren om te sparen. Natuurlijk is het zo dat dergelijke investeringen op korte termijn vaak 'duur' zijn in de aankoop. Daarom dat we deze producten bij Groepkoper.be aanbieden met groepsaankopen.

Groepsaankopen zijn gebaseerd op een geniaal eenvoudig principe: door in groep aan te kopen, bedingen we een 'groepskorting' en dus een voordeligere prijs. In groep kopen is dus goedkoper.

In groep kopen is goedkoper

Voordelen van deze groepsaankoop

Door mensen in groep te verzamelen, kunnen wij een AANZIENLIJKE KORTING aanbieden. Wij kiezen enkel voor vakmannen die al jaren garant staan voor een onberispelijke kwaliteit en afwerking.

 • Betrouwbare vakman
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Aanzienlijke korting
 • Geen administratieve zorgen
 • Inschrijving is vrijblijvend