Groepsaankoop.

Méga korting:
alle spanplafonds 15% GOEDKOPER

Is je plafond aan vernieuwing toe? Grijp dan nu je kans. Deze zomer geeft Helixe een méga korting van maar liefst 15%! Je vindt dit aanbod nergens anders.

Door de eenvoudige plaatsing kan een spanplafond al in slechts 1 dag geplaatst worden en kunnen de meubels grotendeels blijven staan. Geen breekwerken, geen stof, droog, snel en eenvoudig!

Al 650 mensen schreven zich vrijblijvend in
korting Helixe spanplafonds

Wat mag je verwachten?

Je schrijft je eerst vrijblijvend in op onze groepsaankoop om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen. Zo stel je meteen ook je korting veilig. Na ontvangst van het prijsvoorstel beslis je of je al dan niet op dit aanbod wenst in te gaan.

1.

Formulier invullen

Je vult het formulier in en laat je gegevens vrijblijvend na (je gegevens worden vertrouwelijk behandeld). Zo stel je meteen je korting veilig. Deze is namelijk beperkt beschikbaar.

2.

Vrijblijvend telefonisch contact

Helixe neemt telefonisch contact met je op en maakt een afspraak wanneer het jou past. Hun adviseur uit je buurt komt vrijblijvend bij je langs om een offerte op maat maken (oppervlakte, huidig plafond, ...).

3.

Prijsvoorstel ontvangen

Je ontvangt een gedetailleerde offerte op maat met maar liefst 15% korting.
Je beslist nadien of je op dit aanbod wenst in te gaan.

Recente aanvragen

0053 OW Holistic
24
3300 Tienen
Keuken + Woonkamer
2570 Duffel
Overal
3665 As
Living

Vrijblijvend prijsvoorstel

Ja, ik schrijf me in en wens een vrijblijvend prijsvoorstel met 15% korting.
Al 650 mensen deden een aanvraag.

 


1. In welke ruimte(s) wens je een spanplafond?


2. Wanneer ben je het best bereikbaar?
Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.
 

Steeds bij jou in de buurt

Helixe behoort al meer dan 25 jaar tot de top van de installatiebedrijven in België. Je kan dus rekenen op een zeer sterke know-how en onderbouwde ervaring in de plaatsing van spanplafonds. Bovendien werken zij met een zeer betrouwbare en kwalitatieve fabrikant, nl DPS uit Polen.

Ze hebben toonzalen in Brugge, Ternat, Antwerpen, Diest, Doornik en Charleroi. Zo is er steeds een specialist bij jou in de buurt.

Over Helixe spanplafonds