Laden...

Crepi reiniging
STUNTPRIJS 15% KORTING!

Crepi reiniging

Deze oplossing houdt je crepi LANGDURIG wit!

Heb je ook last van een crepi gevel die snel vuil en groen wordt? Je bent niet alleen. Veel woningen kampen met dit probleem, maar wij hebben dé oplossing die je gevel weer stralend maakt en dit zéér lang kan behouden!

Bezorgd om eventuele schade via deze reiniging? Dankzij onze verzadigde stoomreiniging op lagere druk kan er GEEN schade toegebracht worden aan je crepi.

359
mensen vroegen al een prijsvoorstel aan

Ja, ik wens een prijsvoorstel
Langdurig resultaat

Door gebruik te maken van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige beschermingsmiddelen, wordt het oppervlak grondig gereinigd en wordt nieuwe vervuiling effectief tegengegaan.

Geen schade aan de gevel

Stoomreiniging onder verlaagde druk zorgt ervoor dat je crepi gevel grondig wordt gereinigd zonder enige schade te veroorzaken. Deze methode maakt gebruik van lage druk en hoge temperaturen om vuil, algen en schimmels effectief te verwijderen zonder het oppervlak van de crepi aan te tasten.

Hierdoor blijft de structuur intact en wordt slijtage of beschadiging voorkomen. Met deze veilige en effectieve reinigingsmethode ziet je gevel er weer als nieuw uit, terwijl de integriteit van het materiaal behouden blijft.

Heb je minerale crepi?

Dan is deze oplossing met stoomreiniging helaas niet geschikt. Maar geen nood, ook hiervoor bieden wij een effectieve oplossing aan: nevelstralen. Nevelstralen is een milde reinigingsmethode waarbij een fijne nevel van water en reinigingsmiddel onder lage druk op de gevel wordt gespoten, waardoor de crepi veilig en grondig gereinigd wordt.

POPULAIR: Crepi reiniging met langdurig resultaat

Algen en schimmels kunnen zich diep in het materiaal nestelen en de structuur van de crepi beschadigen, wat uiteindelijk leidt tot scheuren en afbrokkelen. Laat het zover niet komen en kies voor deze reinigingsoplossing met een langdurig resultaat!

Meer informatie »

STUNT: 15% korting

Onze aanbiedingen zijn gebaseerd op een geniaal eenvoudig principe: door mensen samen te brengen, onderhandelen we een aanzienlijke korting bij de leverancier.

Dit stelt ons in staat om producten voor een beperkte tijd tegen een UITZONDERLIJK LAGE prijs aan te bieden.

Maar opgepast, zolang de voorraad strekt ...
OP = OP!

359
mensen vroegen al een vrijblijvende offerte aan

Ja, ik wil ook een gratis offerte »
15% korting

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel met maar liefst 15% korting!

Al 359 mensen ontvingen een voorstel.

18u12: 3660 Oudsbergen - 17u51: 6150 Anderlues - 17u27: 2200 Herentals - 17u21: 2491 Olmen Balen - 17u14: 4030 Chénée - 17u10: 4030 Chénée - 17u04: 3770 Riemst - 17u01: 3530 Houthalen-Helchteren -

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.