Laden...

Huawei thuisbatterij
STUNTPRIJS 21% KORTING!
Enkel via Groepkoper

Dé slimme thuisbatterij

Biedt tot 40% méér energie-efficiëntie dan traditionele batterijen

Deze Huawei thuisbatterij wint snel aan populariteit dankzij zijn geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) algoritmen, die de prestaties aanzienlijk optimaliseren. Hierdoor kan de batterij tot 40% efficiënter energie opslaan en benutten dan traditionele batterijen.

Bovendien is de batterij bekend om zijn veiligheid, lange levensduur en fluisterstille werking, en kan perfect worden geïntegreerd met bestaande Huawei PV-omvormers (zowel 1-fasig als 3-fasig).

617
mensen vroegen al een prijsvoorstel aan

Ja, ik wens een prijsvoorstel
Modulair ontwerp

Het modulaire ontwerp stelt je in staat om de capaciteit van de batterij eenvoudig uit te breiden. Je kan beginnen met een basisunit van 5 kWh en deze later uitbreiden tot een totale capaciteit van 30 kWh.

AI optimalisatie

Gebruikt geavanceerde algoritmen om de opslag en het gebruik van energie te optimaliseren. Het analyseert voortdurend hoeveel energie wordt opgewekt en verbruikt, en past daarop de laad- en ontlaadcycli aan. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënter gebruik van de beschikbare energie, maar helpt ook de levensduur van de batterij te verlengen door overbelasting te voorkomen.

Veilig en betrouwbaar

Is veilig en betrouwbaar dankzij de gebruikte lithium-ijzerfosfaat (LFP) cellen. Dit materiaal biedt uitmuntende thermische stabiliteit en chemische veiligheid, waardoor het risico op brand vrijwel nihil is.

Lange levensduur

De lithium-ijzerfosfaat (LFP) cellen staan bekend om hun veiligheid maar ook voor hun lange levensduur en bieden daardoor 10 jaar fabrieksgarantie.

POPULAIR: thuisbatterij met AI-gestuurde optimalisatie

Kies voor een krachtige combinatie van geavanceerde AI-optimalisatie, modulaire flexibiliteit en veiligheid, die zorgen voor een efficiënte, betrouwbare en aanpasbare energieopslag.

Meer informatie »

STUNT: 21% korting

Onze aanbiedingen zijn gebaseerd op een geniaal eenvoudig principe: door mensen samen te brengen, onderhandelen we een aanzienlijke korting bij de leverancier.

Dit stelt ons in staat om producten voor een beperkte tijd tegen een UITZONDERLIJK LAGE prijs aan te bieden.

Maar opgepast, zolang de voorraad strekt ...
OP = OP!

617
mensen vroegen al een vrijblijvende offerte aan

Ja, ik wil ook een gratis offerte »
Huawei thuisbatterij

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel met maar liefst 21% korting!

Al 617 mensen ontvingen een voorstel.

14u07: 2430 Laakdal - 11u59: 2800 Mechelen - 11u58: 2800 Mechelen - 11u18: 9190 Kemzeke - 15u08: 3080 Tervuren - 10u42: 9060 Zelzate - 08u45: 2596 TD Den Haag - 18u34: 8380 Lissewege -

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.